Mange stjerner til lokal kortfilm instrueret af Craig Frank

30.09.20
Craig Frank og Kristian Halken har kastet sig ud i at lave kortfilm. 'Grøn Ford Taunus' er produceret af et lokalt filmhold.

Craig Frank er tegner, animator og forfatter til flere graphic novels. I 2009 instruerede han tegnefilmen 'Rejsen til Saturn'. Nu har han sammen med skuespilleren Kristian Halken kastet sig ud i at lave kortfilm. 'Grøn Ford Taunus', som deres nye kortfilm hedder, er produceret af et lokalt filmhold. Den handler om en traumatiseret krigsveteran fra Kosovo, der bor isoleret i en skov. Da soldaten opdager, at hans kanin er væk, går jagten på de skyldige ind og så er Fanden løs. Kristian Halken har skrevet manuskriptet, mens Craig Frank har instrueret.


Filmen er optaget i hyggelige Egebæksvang. Den er imidlertid alt andet end hyggelig. Der er en skærende kontrast mellem de smukke landskaber og de dystre ting, der sker, effektivt understreget af den næsten ordløse lydside. Men der er også et spirende håb.

Filmen er lige udkommet, men er allerede udvalgt til Filmmagasinet Ekkos Shortlist. Her kan du se den, og være med til at give den flere stjerner.

Læs mere her: https://www.ekkofilm.dk/shortlist/film/gron-ford-taunus/

Du kan møde Craig Frank i samtale med Bo Green Jensen på Espergærde Bibliotek mandag den 2.11.20. Her er temaet Craig Franks seneste grafiske roman 'Cool Valley'. Læs mere om arrangementet her.

Læs mere om Craig Frank på Lokal Forfatterweb.
 

Materialer