""

Ung forfatter debuterer med grumme Helsingør-spøgelseshistorier

06.10.21
Ditte Maja Noach (f. 1991) er navnet på en ny lovende forfatterspire med udgangspunkt i Helsingør. Hende kan du møde, når hun læser en af sine Helsingør-historier højt på Lokal Bogdag den 20. november på Espergærde Bibliotek.

Ditte Maja Noach er opvokset på Tårnhøjvej i Helsingør, uddannet på DTU og arbejder nu i Fiskeristyrelsen, men i sin fritid skriver hun morbide horror- og spøgelseshistorier, der foregår i Helsingør. Hendes debutudgivelse, der lige er udkommet på forlaget Baggaardsbaroner, hedder ’Det rådne’. Det er en samling af i alt fem ildevarslende fortællinger illustreret af tegneren John Kenn Mortensen, som også er filminstruktør og forfatter til adskillige graphic novels og gyserhistorier.

I oktober 2021 udkommer endnu en bog af Ditte Maja Noach og John Kenn Mortensen. 'Den hedder 'Hvileløs – Wittenbergjournalerne', og den er lavet som en moleskin-notesbog, som den paranormale efterforsker Gertrud Wittenberg tager med sig, når hun besøger hjemsøgte huse rundt omkring i Danmark.”, fortæller forfatteren.

Læs mere om Ditte Maja Noach på Lokal Forfatterweb.

Og husk at hente en billet til Lokal Bogdag her.
 

Materialer