""

Rolf Lund skriver autofiktion

21.07.21
Den lokale forfatter, Rolf Lund, har skrevet en ny bog. Den hedder ’Svamp’ og handler om, hvad en opvækst præget af vold og mobning kan betyde for livet som voksen.

”Romanen er 100 procent fiktion,” fortæller Rolf Lund, ”og så alligevel ikke. Jeg har brugt egne og andres oplevelser til handlingen, så slutresultatet er blevet et patchworktæppe, hvor jeg har klippet i gamle klude og kombineret dem på nye måder.”

En roman om mobning og fædre

På bogens stemningsfulde bagside kan man læse følgende:
’Johan og Benny går på samme folkeskole, og de kommer fra vidt forskellige hjem. Johan bliver far og tvinges til at se på sin opvækst igen. Barndomstraumerne fra den voldelige tid i folkeskolen  trænger sig på og udløser en fødselsdepression. Samtidig bliver han udfordret på sit arbejde af en patroniserende leder. En roman om mobning og fædre.’

Rolf Lund, der tidligere har skrevet kogebøger og en enkelt roman inspireret af rydningen af Ungdomshuset i København, bevæger sig nu ind i en ny genre, nemlig autofiktion, hvor store dele af handlingen bygger på noget, der er foregået omkring forfatteren i virkeligheden.

Romanen udkommer den 25. august 2021.

Læs mere om Rolf Lund på Lokal Forfatterweb.
 

Materialer