""

Ny krimiserie fra Walther Rebernik

24.05.23
’Satans datter’ er den dæmoniske titel på første bog i advokaten Walther Reberniks nye serie om forsvarsadvokaten Jan Rose. Den udkommer den 23. maj 2023 på forlaget Gyldendal og er en hæsblæsende, actionmættet krimi.

Kamp på liv og død

Handlingen i bogen foregår over et par dage i et steghedt København, hvor Priden trues af terror, og en international menneskehandlerorganisation lægger beslag på politiets kræfter. 35-årige Jan Rose havner både i politiets og i menneskesmuglernes søgelys, men får hjælp fra en helt uventet kant, da han kastes ud i en kamp på liv og død.

Friheden tænder mig

Vi har spurgt Walther Rebernik, der tidligere boede i Snekkersten, men nu er flyttet til Frederiksberg, hvad der er det bedste ved at være krimiforfatter. Og han svarer:

”Friheden til at skabe historien. Der er ingen regler for, hvad der skal ske. For hvordan puslespillet skal lægges. Eller for hvem, der vinder, taber og overlever. Mange vil nok sige, at eksempelvis George Martin i sine bøger har taget nogle vilde beslutninger indimellem, men det er pointen. Det er hans beslutninger. Ligesom det er mig, der er instruktør på mine værker, hvor jeg kan blande de mest almindelige ting og de mest ekstreme i en dosis, som for mig giver den perfekte historie. Det behøver ikke være sandt det hele, men det kan være sandt eller inspireret. Eller blot resultatet af min krøllede hjerne. Så det er helt klart friheden, der tænder mig.”

Læs mere om Walther Rebernik på Lokal Forfatterweb
 

Materialer