Mikkel Rosengaard med bogen 'Brudstykker'
Mikkel Rosengaard med bogen 'Brudstykker'

To lokale forfattere bidrager til ny novellesamling for unge

28.06.24
Ida-Marie Rendtorff og Mikkel Rosengaard, begge lokale forfattere med rod i Espergærde, har hver skrevet en novelle til en sy samling for unge, Bogen, der hedder ’Brudstykker : noveller til unge’, udkom i slutningen af 2023 på CarlsenPuls.

Usikkerhed og digital manipulation

Begge noveller kredser om unge kvinders identitet og søgen efter at blive set og holdt af. I Ida-Marie Rendtorffs novelle ’Græshoppen’ inviteres Fria og hendes veninde Alba fra 10. klasse til fest hos Johan fra 1. g. Fria føler sig usikker og kan mærke ”en græshoppe” i øret, men hvem er det egentlig Johan gerne vil have med til sin fest? 

Mikkel Rosengaards novelle ”Tashas tre daddies” fortæller historien om den frustrerede ’e-girl’ Natasha der kaster sig ud i et foruroligende rollespil med en mand hun møder online. I løbet af én sommer forsøger de at genskabe hendes barndom og give hende den far hun aldrig havde.

’Brudstykker’ indeholder 8 noveller, der retter sig til unge fra 15-16 år og op. De øvrige forfattere er Sidsel Ana Welden, Jonas Kleinschmidt, Vilma Sandnes Johansson, Zakiya Ajmi, Mads Ananda Lodahl og Sarah Engell.

 

Læs mere om Ida-Marie Rendtorff og Mikkel Rosengaard på Lokal Forfatterweb.
 

Materialer