Lars Kjædegaard, foto af David Pepke
Lars Kjædegaard, foto af David Pepke

Lars Kjædegaard lancerer Helsingør-roman på Biblioteket Kulturværftet

07.08.23
Tirsdag den 29. august kl. 17-18.30 lancerer Lars Kjædegaard i samarbejde med forlaget Gyldendal og Biblioteket Kulturværftet sin nye roman ’Dommeren i Helsingør’.

Det sker på Biblioteket Kulturværftet, Dækket, 2. etage. Kom til receptionen og hør ham i samtale med forfatterkollegaen Stine Bolther, der også skriver spændingsromaner.

Lars Kjædegaard runder bog nummer 50

”Romanen er min længste, og det var oplagt at dele den ind i fem separate bøger, fordi den har en lang tidslinje. Snittet mellem delene gør det lettere for læseren at forstå, at tiden går. Og hvis man betragter romanen som netop fem små bøger, er den sidste del min roman nummer 50. Det er meget tilfredsstillende for mig. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville komme til at skrive 50 romaner”, siger han

Reception på Biblioteket Kulturværftet

Ved receptionen, hvor forlaget skænker et glas bobler, bliver der mulighed for at købe bogen hos Bog og Idé og måske få den signeret af Lars Kjædegaard selv. 

Kom og vær med til at fejre en af Danmarks mest læste krimiforfattere. Der er fri entré, men tilmelding er nødvendig på billetten.dk eller på biblioteket.

Du kan læse mere om ’Dommeren i Helsingør’ her  

Du kan læse mere om Lars Kjædegaard her og om Stine Bolther her  

Materialer