Kom ind bag facaden på Kronborg - Udstilling i Espergærde

Helsingør fik sidste sommer en ny og anderledes bog om Kronborg – se de flotte fotos i ny udstilling på Espergærde Bibliotek.

Anja Klemp Vilgaard fra forlaget Get Ajour har sammen med fotografen Anders Espersen Marlow skrevet ’Kronborg bag facaden’, der på smukkeste vis bringer en række fortællinger om slottets ’hverdagsmennesker’. På Espergærde Bibliotek kan du frem til Lokal Bogdag se en række af de flotte fotos fra bogen om Kronborg.

På Lokal Bogdag, som er lørdag den 20. november fra kl. 10-16, kan du møde både forfatter og fotograf. Her taler journalist Jeppe Bangsgaard med Anja Klemp Vilgaard om hendes møde med ”maleren, mureren, stenhuggeren, kanonéren, viceværten, slotsbetjenten, eventmageren, elektrikeren, blikkenslageren, den butiksansatte og ikke mindst rengøringsdamen”, som hun ifølge forordet ”vil give den opmærksomhed, de fortjener.” De pågældende bliver naturligvis inviteret særskilt til at deltage i arrangementet, som er kl. 14-14.45. Bagefter fra kl. 15-15.30 viser Anders Espersen Marlow og Anja Vilgaard Klemp rundt i udstillingen i bibliotekets forhal.

Læs mere om Lokal Bogdag og hent en gratis billet her.

Læs mere om Anja Klemp Vilgaard på Lokal Forfatterweb.

Foto: Simon Klein Knudsen
Foto: Simon Klein Knudsen
28.10.21