Anja Klemp Vilgaard. Foto Bjørg de Meza
Anja Klemp Vilgaard. Foto Bjørg de Meza

Anja Klemp Vilgaard har stor succes

18.03.22
Corona-nedlukningerne gav Anja Klemp Vilgaard skrivetid – nu kvitterer udlandet med interesse.

Den lokale forfatter Anja Klemp Vilgaard har ikke ligget på den lade side under corona-nedlukningerne. Hun har nemlig skrevet en ny fagbog ’Strategisk storytelling i praksis – fortæl, giv mening og bliv husket’,  som netop har fået 4 stjerner i en anmeldelse på InsideBusiness. Læs anmeldelsen på InsideBusiness her.

Berlingske har også fået øje på Anja Klemp Vilgaards talent for storytelling og har skrevet en større artikel om hende og om storytelling for virksomheder. Læs Berlingske artikel om Anja Klmp Vilgaard her.

Lige nu er Anja Klemp Vilgaard i Dubai med den engelske udgave af 'Kronborg bag facaden'. Her vil hun brande Helsingør, Kronborg Slot og slottets dygtige nordsjællandske håndværkere fra en stand på Verdensudstillingen fra den 20. - 23. marts 2022. Hun er en del af ’The Danish Business Pavilion’ under udstillingens ’Turisme uge’. En lille uge inden udstillingen lukker – efter at have været i gang i et halvt år med deltagelse fra hele verden.

I februar var Anja Klemp Vilgaard i ’Kulturen på P1’ med den nyhed. Lyt til P1 og hør 'Fortællinger fra Kronborg slot når verden rundt' her.

Her læste hun højt fra Kronborg-bogen, og radioværterne fokuserede på, at ’Kronborg bag facaden’ har fået overvældende international interesse – i Kina, USA og nu altså i De Arabiske Emirater.

Kronborg for børn

Også børnebogen ’Kronborgfortællinger for børn og barnlige sjæle’ har Anja Klemp Vilgaard stor succes med. Hun har nemlig fået støtte fra Kunstfonden og er pt. ved at udvikle en portal til bogen med fokus på den sanseaktiverende historiefortælling.

Lydfortællinger, sjove aktiviteter og alkymistiske forsøg i en skønsom blanding i håbet om at vække interessen for Kronborg og Danmarkshistorien blandt de 9-13-årige. Det er dette arbejde, som Kunstfonden har støttet.

Læs mere om Anja Klemp Vilgaard på Lokal Forfatterweb.
 

Materialer