""

Aktuel krimiintrige fra Stine Bolther og Line Holm

16.06.22
Krimien ’Lovløs’ udkom i februar 2022 er en selvstændig efterfølger til krimien ’For barnets bedste’ fra 2020 skrevet af journalistkollegerne Stine Bolther fra Nordsjælland og Line Holm.

Hævn, selvtægt og kærlighed

Lovløs tager igen udgangspunkt i karakteren Maria Just, der er politihistoriker og arbejder på Politimuseet. I Lovløs skal Maria Just hjælpe med at løse både et attentat på en topchef i Københavns Politi og et drabsmysterium fra besættelsens lovløse tid, som opdages ved opgravning af rådne mink. Maria Just understøtter efterforskerne Mikael Dirk og Frederik Dahlin i deres efterforskning.

Romanen behandler emner som hævn, selvtægt, spirende kærlighed og mod til at gå sin egen vej.

Bundsolid roman med ufattelig mange efterforskningsspor

I Politiken anmelder Bo Tao Michaëlis i februar ved udgivelsesdatoen Lovløs med følgende kommentar ”en krimiintrige som nedenunder sukkerstadset er bundsolid, sund og gedigen som rugbrød med kerner.”

Jakob Genz skriver i sin anmeldelse i Berlingske følgende om krimiduoen ”så skal der blinke en stjerne for forfatterduoens evne til at samle de ufattelig mange efterforskningsspor- og tråde samt persongalleriets utal af ansigter i en højere enhed”.

Alt i alt er bogen netop en god selvstændig efterfølger og et godt bud på den næste gode læseoplevelse.

Læs mere om Stine Bolther på Lokal Forfatterweb.

Materialer