nORD 2018

Mungo Park

Af: Biblioteket 22. Aug 2018 0 kommentarer
Mungo Park åbner nORD med et uddrag af den anmelderroste forestilling ’H.C.ANDERSENS SAMLEDE EVENTYR', skabt af den prisbelønnede instruktør Heinrich Christensen i stærk alliance med Danmarks nationaldigter nummer et.

”Klart frostvejr. Øm i penis. Spadseret” (H. C. Andersens dagbog, 1845).

På sit dødsleje indser H.C. Andersen, at han udelukkende vil blive husket for sine eventyr. Ikke romanerne, digtene eller skuespillene. Ikke papirklippene, rejseskildringerne eller julehjerterne. Kun eventyrene, intet andet. Denne isnende erkendelse sender den døende digter på en rejse gennem forfatterskabets eventyr. For er det nok, og er det godt nok? Er det tilstrækkeligt til evigheden?

”På én gang morsomt, rørende og velspillet."
- Citat: Weekendavisen

Det er de to skuespillere Jonas Munck Hansen og Malin Rømer Brolin Tani, der vil underholde med et uddrag af den anmelderroste forestilling ’H.C.ANDERSENS SAMLEDE EVENTYR'.

Oplev dem ved åbningen af nORD fredag d. 14. september kl. 16.00-16.50, Store Scene.

Mungo Park. Teatret, som ligger i Allerød, er opkaldt efter den skotske læge og opdagelsesrejsende Mungo Park (1771-1806). Teatret har siden starten i 1992 været kendetegnet ved et stærkt skuespilensemble og cutting edge-teaterproduktioner. De har flere gange brugt skønlitteraturen som afsæt for deres dramatik. Mungo Park er bl.a. blevet hædret med Lauritzen Fondens Visionpris for ”sit mod til at turde satse, sprænge rammer og gennemføre en stærk kunstnerisk vision”.

H.C. ANDERSENS SAMLEDE EVENTYR from Mungo Park on Vimeo.

Tilføj kommentar

Materialer: