Oplev

Byen summer af nORD

Oplev Af: Biblioteket 4. Sep 2018 0 kommentarer
Oplæsning hos optikeren, på caféer, i tøjbutikker og mange andre steder. Teater for hele familien. Korsang på Madmarkedet. Fællesspisning i kirken og med nordisk islæt og meget meget mere

De første uger af september kommer byen til at summe af nORD – Nordisk Litteraturfestival. 

”Vi vil gerne pirre til folks nysgerrighed og skærpe interessen for alt det, der kommer til at foregå under litteraturfestivalen på Kulturværftet den 14. og 15. september. Derfor dukker vi op med smagsprøver på nORD, både klassisk og ny nordisk litteratur, mange forskellige steder i kommunen.”

Det fortæller Dorthe Lykkegaard, bibliotekar på Helsingør Kommunes Biblioteker.

”Der er så mange guldgruber i nordisk litteratur, som vi gerne vil gøre opmærksom på. Derfor kan man pludselig nyde højtlæsning midt under indkøbsturen. I vinter prøvede vi noget tilsvarende i Espergærde Centret og i Mørdrup Kirke, og det var en virkelig stor succes, som vi glæder os til at gentage der og udbrede til flere steder i kommunen,” siger hun.  

Der er hele 69 oplæsninger tilsammen i Ålsgårde, Espergærde, Hornbæk og Helsingør. Se en oversigt over dem alle på facebooksiden ’Bibliotekerne i Helsingør’ under ’Begivenheder’. Det er desuden let at få fat på et papirprogram, de er distribueret ud i hele kommunen, eller download dem her.

Tilføj kommentar