nORD 2018

Andri Snær Magnason

Af: Biblioteket 8. Sep 2018 0 kommentarer
På nORD taler Andri Snær Magnason med forfatter Einar Már Gudmundsson (IS) om frihedstrang og selvstændigheds- og frigørelsestanken i deres forfatterskaber.
Pga. sygdom har Andri Snær Magnason (IS) desværre måttet melde afbud til nORD. 

Det arrangement, han skulle han deltaget i, vil blive afviklet samme tid og sted.
 
Vi ønsker ham god bedring.
 
---------
 
Andri Snær Magnason (IS) (f. 1973). Den islandske forfatter er ikke bange for at blande sig i debatten om nationen Island. Med bogen ’Drømmeland – selvhjælpsbog til en ængstelig nation’, som også er også filmatiseret, slår han til lyd for ikke at spille hasard med et af Islands mest skattede reserver, naturen, og ikke mindst opfordrer han islændingene til at stå på egne ben. 

Andri Snær Magnasons bøger er udgivet i mere end 35 lande. For sin seneste roman ’Tidskisten’, som også er udkommet på dansk, modtog han Den Islandske Litteraturpris. I 2016 stillede han op til det islandske præsidentvalg. 

På nORD taler Andri Snær Magnason med forfatter Einar Már Gudmundsson (IS) om frihedstrang og selvstændigheds- og frigørelsestanken i deres forfatterskaber. Samtalen ledes af lektor og litteraturkritiker Erik Skyum-Nielsen (DK) og afsluttes med performance af det islandske, kvindelige hiphop-kollektiv Reykjavíkurdætur.

Læs mere om arrangementet hvor nORD markerer 100-året for den islandske selvstændighed og suverænitet.

Foto: Christopher Lund

Tilføj kommentar

Materialer: