Lokal forfatterweb

Så er der igen Helsingør Bogmesse i Kulturhus Syd

Lokal forfatterweb Af: Biblioteket 8. Mar 2019 0 kommentarer
Bogmessen foregår i weekenden 25. og 26. maj, lørdag fra kl. 11-16 og søndag fra kl. 10-20.

Forfattergruppen Helsingør, der nu har stiftet sig som forening med børnebogsforfatteren Bodil Aline som formand, er i gang med at planlægge en ny bogmesse i Kulturhus Syd, Hovmarken 7. 
 
I november 2018 gennemførte foreningen en bogmesse for lokale forfattere i samarbejde med Kulturhus Syd, hvor 32 lokale forfattere deltog. Denne gang er målet at komme over 40 forfattere, fortæller Jørgen Bodilsen, som er en af initiativtagerne til foreningen.

Bogmessen er flyttet frem til maj, fordi der er så mange andre bogmesser i efteråret. Åbningstiden om søndagen følger åbningstiden på afstemningsstedet Laden, da der er EU-valg den dag, og det foregår lige ved siden af Kulturhuset.
 
Bogmessen bliver denne gang åben for alle lokale skribenter – også for ikke medlemmer af Forfattergruppen, og der vil være mulighed for at få udstillet sine bøger, selv om man ikke selv kan deltage.
 
Hvis du er lokal forfatter og har lyst til at være med til at arrangere Helsingør Bogmesse 2019, kan du møde op til planlægningsmøde torsdag den 14. marts kl. 19 i Kulturhus Syd. Hovmarken 7. Eller sende en mail til: j.bodilsen@pc.dk

 

Tilføj kommentar