Lokal forfatterweb

Opklaret

Lokal forfatterweb Af: Biblioteket 30. Oct 2018 0 kommentarer
​Ny bog fra Stine Bolther om Drabschefens erindringer

Drabschef Jens Møller Jensen har oplevet mørke sider af vores samfund. Ubådssagen, skuddramaet på Christiania, hvor blandt andre to betjente blev ramt, og terrorangrebene i København ved Krudttønden og den jødiske synagoge er nogle af de forbrydelser, drabschefen i Københavns Politi har stået i spidsen for at opklare.

I bogen ’Opklaret’ fortæller han detaljeret om en række af sine største sager, giver et unikt indblik i arbejdet med efterforskningen og beskriver de svære overvejelser og afgørende valg, han må træffe undervejs. Med stor åbenhed fortæller den garvede efterforsker også om, hvordan han tackler tanker og følelser i jagten på gerningsmændene.


Krimiforfatter Jesper Stein er citeret i bogens forord. På Krimimessen i Horsens har han sagt:

“Vi lever i et land præget af tryghed og lykke. Vi føler os kun afhængige af politiet og lægerne. Det er dem, der skal passe på os, fordi trusler mod vores krop og private ejendom er det eneste, der kan gøre os panikangste.”

Med bogen ønsker Jens Møller Jensen og Stine Bolther at bidrage til at tegne et retvisende billede af de grove forbrydelser, som Jens Møller Jensen har været efterforsker på. Læserne skal ikke kun kende dem fra medierne - forfatterne vil gerne være med til at mane befolkningens ofte unødvendige frygt for vold og kriminalitet i jorden.

Om forfatterne

Jens Møller Jensen (f. 1959), drabschef og leder af Københavns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, der tæller sager som drab, drabsforsøg, røveri, menneskehandel, seksuelle overgreb, vold, brand og særlige sager. Startede ved politiet i 1981 og var inden da premierløjtnant på Høvelte Kaserne.

Stine Bolther (f. 1976), forfatter, journalist, kursusleder, foredragsholder og radio- og tv-vært. Har udgivet flere bøger inden for true crime-genren, bl.a. med politilederne Ove Dahl, Kurt Kragh og Bent Isager-Nielsen.

Læs mere om Stine Bolther på Lokal forfatterweb.

Tilføj kommentar

Materialer: