Lokal forfatterweb

Ny roman fra Martin Davidsen: 'Skyggernes fyrste'

Lokal forfatterweb Af: Biblioteket 20. Jun 2018 0 kommentarer
I tredje bind af romanserien om kaptajn Tobias Rens og hans liv i 1600-tallets Danmark tager Martin Davidsen læserne med på en nervepirrende mordjagt med udflugt til de mest mørke kroge af det menneskelige sind.

"En mørk efterårsnat skaber fundet af en hængt mand uden øjne panik hos kongens nærmeste rådgivere. En forbitret kaptajn Tobias Rens får ordre på at afbryde sin orlov og finde morderen."

Sådan indleder Martin Davidsen ’Skyggernes fyrste’, der er tredje bind i romanserien om kaptajn Tobias Rens og hans liv og levned i 1600-tallets Danmark.

Mens adelen i det skjulte raser over den tabte indflydelse, soldaterne er på randen af oprør og frustrerede borgmestre og rådmænd indser, at kongen ikke opfylder sine løfter til dem, sendes kaptajnen ud på en nervepirrende jagt på en brutal morder og en sammensværgelse, der truer kongens nye enevældige magt. Situationen tilspidser sig dramatisk, da hans forlovede bortføres, og Rens midt i det skæbnesvangre skyggespil om magten tvinges til at vælge mellem pligten eller kærligheden.

Romanen er en direkte fortsættelse af ’Kongens brev’ og udkommer d. 1. juli på Forlaget Klim.

De to første romaner i serien, ’Kongens brev’ og ’Løftet’, udkom begge i 2017.


Læs mere om Martin Davidsen på Lokal Forfatterweb.

Tilføj kommentar

Materialer: