Lokal forfatterweb

Det summer af nORD

Har du hørt din lokale forfatter i dag?

Lokal forfatterweb Af: Biblioteket 7. Sep 2018 0 kommentarer
I anledning af den nordiske litteraturfestival nORD er der i denne og næste uge arrangeret oplæsninger af nordisk litteratur rundt omkring i butikker og cafeer.

Det sker i Espergærde og Hornbæk i denne uge fra 3.-8.9. og i Helsingør og Ålsgårde i næste uge fra 8.-13.9.

Flere af byens lokale forfattere har været så generøse at stille sig til rådighed med oplæsning af smagsprøver fra deres nordiske kolleger. I denne uge kan du høre Marianne Toxboe læse Vigdis Hjorth eller Helle Helle, mens Margrethe Tjalve læser islandske Hallgrimur Helgason.

På søndag har du mulighed for at gå til brunch i café Kadetten ved Kronborg og få en historie under morgenmaden, når Margrethe Tjalve læser Ida Jessen kl. 10. Kl. 14 samme dag læser Suzanne Schytt Puk Damsgaard i Bycentret ved Pilgrim.

Fra mandag den 10.9. til torsdag den 13.9. bliver der mulighed for at høre Inge Weingarte, Anja Hitz, Birgitte Jørkov og Christine Tjalve læse højt af de nordiske forfattere, der kommer på årets nORD den 14.-15.9. 

Den sidste oplæsning foregår i øvrigt på Sundet midt mellem Sverige og Danmark torsdag den 13.9. kl. 16-17.05. På færgen Tycho Brahe læser danske Christine Tjalve op af svenske Isabelle Ståhls seneste bog og sejler på denne måde programmet i havn. Isabelle Ståhl kommer naturligvis på nORD.

Biblioteket siger tusind tak for hjælpen til alle involverede i Det summer af nORD-programmet. Tjek programmet ud på biblioteket og tag også et program for nORD.

Filer: 

Tilføj kommentar