” Jeg er inspireret af min lille datter og hendes nysgerrighed. Det er også hende, som bøgernes hovedperson er baseret på.”
” Jeg er inspireret af min lille datter og hendes nysgerrighed. Det er også hende, som bøgernes hovedperson er baseret på.”

Vibe Juul Sannig

09.02.23
Vibe Juul Sannig (f. 1977) er fotograf og børnebogsforfatter. Hun bor i Højstrup ved Helsingør.

Har skrevet:

7 måder at spise på - Lamberth, 2022
9 måder at få børn på - Lamberth, 2021

Hvad skriver du om?

Jeg skriver børnebøger om aktuelle emner, hvor læserne (både børn og voksne) kan lære noget. 
Pt. har jeg udgivet to børnebøger og har færdigskrevet en tredje børnebog, som dog endnu ikke er illustreret af min dygtige illustrator.

Budskabet i mine bøger er, at ingen børn skal føle sig mærkelige eller anderledes pga. f.eks. den måde, de er kommet til verden på eller pga. den kost, man spiser i deres familie. 
 

Hvad inspirerer dig?

Jeg er inspireret af min lille datter og hendes nysgerrighed. Det er også hende, som bøgernes hovedperson er baseret på. 
Herudover er det aktuelle tematikker/debatter i samfundet, som er med til at give mig ideer til emnerne i mine bøger.
 

Har du et lokal yndlingssted?

Om sommeren er jeg meget glad for at tage til Nordhavnen for at fiske krabber og spise is med min datter og mand. Der er en speciel sommerferiestemning på havnen og masser af hyggelige både at kigge på.

Jeg arbejder også som selvstændig fotograf og har fotostudie overfor Kronborg Slot, som også er et af mine favoritsteder - på alle årstider
 

Materialer