Lotte Lund

Lotte Lund (f. 1964) er journalist og forfatter til fagbøger for voksne. Hun bor i Hornbæk.

Har bl.a. skrevet

Tryg i en terrortid : når vi forstår mere, bliver vi mindre bange. – Lindhardt & Ringhof, 2019 ( sammen med Anja Dalgaard-Nielsen)
Kulturpromenaden Elsinore Walk. – Helsingør Kommune, 2016. Haves også på engelsk og på tysk.

Hvad skriver du om?

Jeg er specialiseret i at formidle svært stof, eksempelvis forskning, så det bliver tilgængeligt og relevant for alle med interesse for emnet. Jeg arbejder aktuelt med emnet radikalisering, og hvordan vi bliver bedre til at forebygge ekstremisme.

Hvad inspirerer dig?

Jeg inspireres af at formidle fortællinger, der på en gang giver læserne en god oplevelse samtidig med, at de får ny indsigt og viden. Vores samfund er en daglig inspiration. Vi lever i en tid, hvor tingene er meget komplekse. Hvor stort set alt, hvad vi gør og oplever er en del af noget større, af historien, af vores kultur og demokrati, af den teknologiske udvikling, af globaliseringen. For mig er det en stor fornøjelse af dykke ned i problemstillingerne og forsøge at gøre dem nærværende og relevante.

Har du et lokalt yndlingssted?

Jeg bor i Hornbæk og elsker byen, naturen og stranden her. De udgør til sammen et skønt lille minikosmos, hvor man har det hele inden for gå-afstand.


Se flere lokale forfattere fra Helsingør kommune.

” Jeg inspireres af at formidle fortællinger, der på en gang giver læserne en god oplevelse samtidig med, at de får ny indsigt og viden.”
” Jeg inspireres af at formidle fortællinger, der på en gang giver læserne en god oplevelse samtidig med, at de får ny indsigt og viden.”
27.01.22