Foto: Ben White, Unsplash
Foto: Ben White, Unsplash. Mand læser i naturen

Sommerlæseklub i Hornbæk

26.08.20
En broget buket sommerlæsning – også med torne. Fire tirsdage kl.16.30 på Hornbæk Bibliotek.

Igen i år er Bodil Schau tovholder og har fundet fire titler, der samler sig om forskellige personer med forskellige livsforløb og livsretninger.

I sommerlæseklubben er det muligt at deltage i alle fire møder eller færre, hvis det passer bedre. Biblioteket skaffer bøgerne.

29. juni - Carl Frode Tiller: Begyndelser
Den voksne mand Terje ligger på hospitalet, efter han har forsøgt at tage sit eget liv. Så springer vi først to dage tilbage i tiden, så en måned og senere hen først to, så tre år osv. Indtil vi møder drengene Terje.
Tilmeld dig til Tiller: Begyndelser her

6. juli - Christine Tjalve: Fugleflugt
Thea har mistet sin far og, for noget tid siden, også sin mormor. Hun er rejst fra USA og en kæreste. Hun står nu i et vadested, nær Vadehavet, i sin mormors gamle hus og skal finde ud af, hvad hun vil med livet.
Tilmeld dig til Tjalve: Fugleflugt her

20. juli - Kjell Westö: Tritonus
Den finske stjernedirigent Thomas Brander flygter fra et hektisk turne- og privatliv ud i sit sommerhus i den finske skærgård. Sammen med naboen Lindell konfronteres han med sit liv og sine valg, for i et lille samfund kan ingen gemme sig.
Tilmeld dig til Westö: Tritonus her

3. august - Stine Askov: Bjørneklo
Ulf vokser op som enebarn i Ålsgårde. Han er et specielt, gammelklogt og ensomt barn uden venner eller forstående forældre.
Tilmeld dig til Askov: Bjørneklo her

 

Tags