Sommerlæseklub i Hornbæk

31.05.22
Årets sommerlæseklub bliver en litterær Europa-rejse gennem fire lande med Bodil Schau som tovholder – eller skal vi kalde hende rejseleder?

Rejsen kommer til at foregå fire tirsdage kl.16.30 på Hornbæk Bibliotek

I sommerlæseklubben er det muligt at deltage i alle fire møder eller færre, hvis det passer bedre. Biblioteket skaffer bøgerne.

21. juni  ENGLAND - Moshin Hamid: Den Modvillige Fundamentalist

En amerikaner i Lahore får fortalt en ung mands livshistorie om hvordan han opbyggede en succestilværelse i USA, men efter 11. september kom i tvivl om sit nye liv og mere og mere vendte sig mod sine pakistanske rødder.

Tilmeld dig til Moshin Hamid: Den Modvillige Fundamentalist her

12. juli TYSKLAND - Judith Hermann: Hjem

En kvinde er flyttet fra storbyen og ud på landet, hvor hun finder sig selv i mødet med nogle skæve eksistenser. I glimt ser hun tilbage på sin ungdom.

Tilmeld dig til Judith Hermann: Hjem her

2. august FRANKRIG - Annie Ernaux: Pigen fra ‘58 

I 1958 rejser 18-årige Annie til feriekolonien S i Normandiet. Her møder hun H, der ligesom hun selv er ansat som pædagog sommeren over. H er den første mand, hun er sammen med, og oplevelsen udløser en bølge af ulykkelig forelskelse og skam.

Tilmeld dig til Annie Ernaux: Pigen fra ‘58 her

16. august ITALIEN - Domenico Starnone: Drilleri

En underfundig roman om den 75-årige kunstner Daniele og hans livlige og gammelkloge 4-årige barnebarn Mario, der skal passes et par dage, mens hans forældre er bortrejst.

Tilmeld dig til Domenico Starnone: Drilleri her

Tags
Materialer