Læse

Sommerlæsning!
Bibliotekets personale anbefaler

Goodies fra faglitteraturen

Læse Af: Biblioteket 7. Jun 2018 0 kommentarer
Gode bøger står ikke nødvendigvis mellem romanerne på biblioteket.

Retur til Sommerlæsning

Anquetil helt alene

af Paul Fournel
Allez, allez! Tour de France igen, lyden af sommer. Helte til stålhest og deres historier. Anquetil er en atypisk helt. Generelt ret irriterende, men en af de absolut største cykelryttere. En anderledes helteberetning, hvor fakta og fortælling, Anquetils ”stemme” og Paul Fournels egen histories blandes.
anbefalet af
udviklingskonsulent Morten Skovvang

Henry Marsh: Gør ikke skade

Et unikt og meget ærligt indblik i en hverdag som en af verdens førende hjernekiruger. Om at stå med andres liv i hænderne, om succeser og store fejltrin. Om moral, etik, livet og døden. En bog man ikke kan undgå at blive berørt af.
Anbefalet af
bibliotekar Annebeth Larsen Møller

Denne dag, et liv. En Astrid Lindgren-biografi

af Jens Andersen
Om at ville noget andet, om at blive gravid uden for ægteskab og om at savne sit barn. Og om at ville og kunne skrive fortællinger om frie børn og store eksistentielle problemer.
Anbefalet af
leder af 'Medborgerskab' og 'Læring' Caroline Sehested

Den sorte kat i Mosul

af Puk Damsgaard
Journalisten har erstattet stilletterne med ørkenstøvler og fulgt oprørsstyrkerne ind i den irakiske by, Mosul. Gade for gade blev byen befriet for IS. Om unge mænd, der imellem kampene er fans af Real Madrid, spiller computerspil og drømmer om kæresten.
Anbefalet af
bibliotekar Anette Thede

Jagten på Titanic

af Robert D. Ballard
Er du bare lidt interesseret i Titanic, så skal denne bog læses! Skrevet af ham, der fandt vraget og på en måde så man ikke keder sig.
Anbefalet af
bibliotekar Ebbe Føge Bak

Eske Willerslev. Han gør det døde levende

af Christoffer Frøkjær
Er du vild med Willerslev brødrene, så læs Eskes bog om evolutionsteori, konkurrencen inden for videnskabens miljø og fortællingen om en fascinerende videnskabsmand.
Anbefalet af
bibliotekar Vicki Lewis

Farvel til Slotsholmen

af Hans Engell
Det er ligegyldigt, om man tilhører rød eller blå blok. Ifølge mange har Hans Engells begået en af de bedste beskrivelser af livet på Christiansborg. Om magtkampe, spin og intrigemageri - og han er ondest mod sine egne partifæller.
Anbefalet af
bibliotekar Anette Thede

Skibet der forsvandt

af Lars og Morten Halskov
Danmarks Titanic—Hans Hedtoft. Vraget er aldrig fundet. Det gør denne bog endnu mere fascinerende. Et stykke vigtig danmarkshistorie både maritimt og politisk.
Anbefalet af
bibliotekar Ebbe Føge Bak

Lillys Danmarkshistorie

af Pia Friis Laneth
’Snakken gik på kvindevis, mens jeg stod ude i gangen og smuglyttede mig frem til, at Lilly, min mor, var kommet i ulykke, at min storesøster havde været en skandale, og at min mor dengang ikke ville giftes med Iris’ far.’ En underholdende beretning om kvinderne i forfatterens familie.
Anbefalet af
bibliotekar Anette Thede

5 ingredienser - hurtig & nem mad

af Jamie Oliver:
Åh nej, ikke endnu en Jamie Oliver kogebog! Ja, ja, ja, men manden har altså fået denne travle småbørnsmor til at afprøve en hel håndfuld nye opskrifter på bare få uger - og det var virkelig nemt, hurtigt og tilmed lækkert.
Anbefalet af
bibliotekar Annebeth Larsen Møller

Fra min tid

af Preben Wilhjelm
Familien levede af moderens enkepension på 98 kr. om måneden, som voksen har han siddet i Vestre Fængsel, og han er uddannet kernefysiker. Men først og fremmest har Preben Wilhjelm igennem 50 år været en ubestikkelig skikkelse i dansk politik.
Anbefalet af
bibliotekar Anette Thede

Tilføj kommentar

Materialer: