Læse

Noget, der ligner Dan Brown

Læse Af: Biblioteket 6. Nov 2017 0 kommentarer
Læs om hemmelige selskaber og mystiske sammensværgelser.

En af verdens mest sælgende romaner

Firs millioner eksemplarer på 44 sprog. Så meget har Dan Brown solgt af sin første roman Da Vinci mysteriet. Siden har han sprøjtet romaner ud om samme tema, og han er opfinderen af en hel litterær trend om hemmelige broderskaber og religiøse gåder.

Her er andre romaner i samme genre

Københavns skygger
af Aspiciens Haufninensis
Thor starter på historiestudiet på Københavns Universitet. Han modtager en gådefuld invitation til at blive indskrevet på Det Magiske Akademi. Her får han indsigt i en verden fuld af magi, mysterier og fordækte sandheder om både samfundet og hans eget liv.
Findes også som e-bog.

Jagten på Atlantis
af Andy Mcdermott
Arkæologen Nina Wilde og den tidligere SAS-soldat Eddie Chase drager ud på en hæsblæsende ekspedition verden rundt for at lede efter det sagnomspundne Atlantis. Et ældgammelt broderskab forsøger med brutale midler at stoppe dem. 
Findes også som lydbog og netlydbog.

Tårnet
af Simon Toyne
Det utilnærmelige citadel i Ruin er ramt af en dødelig pest. Velgørenhedsarbejderen Gabriel Mann er smittet, men flygter ud i ørkenen, hvor han som den måske eneste overlever. Har han kimen til helbredelse i sig?
Findes også som e-bog og netlydbo.

Det forsvundne bibliotek
af A.M. Dean
Emily Wess er historieprofessor. Da Arno Holmstad skydes og efterlader en hemmelig, farlig og jordomspændende opgave til hende, må hun brug al sin snilde og handlekraft på både at bekæmpe "Rådet" og finde ud af sandheden om, hvad der virkeligt skete med det historiske bibliotek i Alexandria.
Findes også som e-bog og netlydbog.

Slutstenen
af A.M. Dean
Historieprofessor Emily Wess er vidne til et uforklarligt drab, hvor drabsmændene er på jagt efter et historisk dokument. Wess dechifrerer en del af dokumentet, hvilket starter en jagt på slutstenen. Et kapløb for at forhindre et dommedagsangreb i Chicago er i gang.
Findes også som e-bog og netlydbog.

Rosens labyrint
af Titania Hardie
To brødre hvirvles ind i en gådefuld verden, hvor et hemmeligt selskab af al magt forsøger at holde en århundred år gammel hemmelighed skjult.
Findes også som e-bog og netlydbog.

Oprindelse
af Dan Brown
Robert Langdon skal denne gang overvære en tidligere studerendes præsentation af ny forskning, som bl.a. vil gøre op med religiøse forestillinger. Inden præsentationen dræbes den studerende, og Langdon må igen på jegt efter en hemmelig kode godt hjulpet af en underskøn ung kvinde og en intelligent robot.

Tilføj kommentar