Gode film på Filmstriben.dk

Filmstriben - stream gode film

Film Af: Biblioteket 9. Jan 2017 2 kommentarer
Filmstriben er en af bibliotekernes største successer de seneste år.

Her er over 2000 børne- og voksenfilm, som du kan streame på din computer, iPad eller iPhone.

Godt udvalg
På Filmstriben.dk kan du gense guldpalmevinderen Adeles Liv,  smelte over George Clooney, grine over standup i Talegaver til Børn eller se populære børnefilm som Max Pinlig eller Otto er et næsehorn. Og se mange, mange flere.

Sådan kommer du i gang med Filmstriben
Eneste krav for at bruge Filmstriben er, at du skal bo i Helsingør Kommune og have en pinkode til biblioteket. 'Lånetiden' for en film via Filmstriben er 24 timer. Du kan se 4 film om måneden. Se i øvrigt Lånetider.

Problemer med Filmstriben

Filmstriben understøtter Google Chrome, Firefox, Edge og Safari. De anbefaler ikke Internet Explorer. Læs mere på Filmstriben.

Se film på iPad og iPhone

Du kan også se film via tablet og mobiltelefon. Dog kun på Apples produkter. Fra januar 2017 skal du bruge appen Filmstriben Next.

Hvad er 'streame'?
Streaming betyder, at filmen ikke bliver downloadet , du ser den bare online over nettet.

Nyhedsbrev
Abonnér på Filmnyt og få løbende besked om nye film.

Kommentarer

Det lyder vel nok fint med over 2000 film man kan se på sin Pc. De vil jeg da veldig gerne. Men jeg kan ikke gennemskue hvordan jeg får fat på disse film? jeg er sikkert dum, men jeg kan altså trods rimelig tids søgning, ikke gennemskue, hvad jeg skal gøre for at komme ind til udvalget af film. Kunne man eventuelt oplyse lidt tydligere om proceduren? Jeg er i det hele taget bange for at jeg finder jeres nye sider om biblioteket lovlig komplicerede. Jeg skal i hert fald bruge temmelig lang tid på at finde rundt, og det lykkes altså ikke altid helt. Med venlig hilsen Kim Clemmesen

Kære Kim Du skriver Filmstriben.dk oppe i det hvide felt, hvor der pt. står https://helsbib.dk osv. Så er du inde på siden. Hvis det driller: Ring til mig på 49 28 36 92, så gelejder jeg dig igennem Venligst Anette Thede, digital redaktør

Tilføj kommentar

Materialer: