Podcasts, der bevæger

14.05.21
Bevægelse kan være mange ting. Det kan være fysisk udfoldelse, men også en indre ting.

 

Få det bedre med Gotvedgymnastik

Podcasten, som er lavet af Gotvedinstituttet, guider dig til øvelser, der får gang i kroppen og pulsen op. Hvert afsnit fokuserer på forskellige ting. Du bliver guidet gennem øvelser som styrker dine fødder, bækkenbundsøvelser (både for mænd og kvinder) og ikke mindst hvordan man kan trække vejret bedre. Der er i alt 10 afsnit. Så det er bare med at komme i gang.

Meditationer til din dagligdag med Metta Myrna

Udover at bevæge din krop, er det også en god idé at have fokus på hjernen og den mentale sundhed. Lyt med til Mette Myrnas blide og rolige stemme, som guider dig gennem meditationsprogrammer. Hvert episode er mellem 10-20 minutter lange. Intentionen med hver episode er at tage dig med til et roligt og behageligt sted, væk fra hverdagen.

Guidede meditationer & afspændinger

Krop og sind hænger sammen. Har den ene del det skidt, smitter det af på den anden. De fleste mennesker oplever fra tid til anden ubalance i krop og sind - det kan skyldes sygdom, depression, ensomhed eller andet. En indre forårsrengøring kan derfor anbefales. Podcasten giver remedier til at gøre op med usunde vaner, tankemønstre og ubehagelige sindstilstande. 

Befri dig selv for stress

Podcasten handler om stress og hvordan man kan styrke sin mentale sundhed. Mitzi Svenstrup og Tina Nielsen giver dig redskaber til at befri sig selv fra stress og bekymringer.

 

Brainstorm miniserie om stress

Videnskab.dk står bag podcasten serien ’Brainstorm’. De har produceret en miniserie om stress, som giver et videnskabeligt blik på emnet. Få f.eks. indblik i, hvad der konkret sker i hjernen, når man rammes af kortere- eller længerevarende stress.