Vinderen af Børnevalg 2019 i Helsingør Kommune

12.06.20
Børnene har stemt i Helsingør og vi kan sige stort tillykke til Vildheks!!

395 børn i Helsingør Kommune har stemt til 'Børnevalg 2019'.

Ved Børnevalget i 2017 vandt Villads fra Valby en overbevisende sejr med hele 4260 personlige stemmer og på valgsproget om ”Ja til slik”.

Med 35 procent stemmer peger Helsingør Kommune på Vildheks, som vinder af børnevalget 2019. Vildheks gik til valg med sloganet "Ja - til at passe på naturen" og det er børnene i Helsingør også enige i.

Om vinderen

Clara var en helt almindelig pige, indtil hun fandt ud af, at hun var en vildheks. En vildheks har magiske evner, men ikke alle kan blive en vildheks. Det går i arv. Det betyder, at én i familien skal være vildheks.

Hvorfor er naturen vigtig for Clara? 

Clara er inspireret af sin moster, som har sagt til hende, at hun skal stole på naturen. Clara har et helt særligt forhold til naturen og mener, at man skal passe på den. 

Valgresultatet top 5

Vildheks vinder en overbevisende sejr over de 10 andre kandidater. Der er et stykke ned til andenpladsen, som gik til Nomerne, som gik på valg med sloganet "Ja til at passe på hinanden". 

Hele valgresultatet

Vildheks vandt Børnevalget 2019

Helsingørs børn er helt i sync med resten af landet. Også på landsplan vinder Clara fra Vildheks. Læs mere her på hjemmesiden.