Tag familien med på Naturbingo i Helsingør

24.07.20
Få inspiration til hvordan I kan skabe hyggelige stunder og give motivation til flere timers læsning

Tag familien med på Naturbingo

Helsingør Kommune rummer mange naturskønne steder, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse. Tag familien under armen og udforsk Helsingørs skønne natur med Naturbingo - alle kan være med!

Sådan gør du

Download Naturbingopladen og se om I kan fylde pladen på jeres næste vandretur. Her skal i både holde udkig, føle og dufte den danske natur når jagten sætter ind på harpiks, gran, dyrespor og ekkoer


 
Hent Bingopladen her: Naturbingo_Helsingør.pdf (klik på linket for at downloade bingopladen)


Kom tæt på naturen

I Helsingør kan I nyde mange forskellige naturområder. Denne bingoplade tager jer forbi Helsingør Nordhavn, hvor I kan opleve et ægte kulturmiljø med fiskebutik, legeplads og grillplads for hele familien. I har også mulighed for at gå en tur på Gummistranden, mærke havbrisen og måske dyppe tæerne i vandet. I Hellebæk Kohave kan I hilse på køerne.
Sammen kan I tage videre til nationalparken Kongernes Nordsjælland. Nyrup Hegn er nemlig en del af nationalparken.

Turen kan begynde eller fortsætte hjemme i stuen.

Podcast: Bliv klogere på det danske plante- og dyreliv med naturformidleren Anders Kofoed i podcasten ”I skoven – stærke skovkammerater og rock and roll

Opslagsværk: Lån opslagsværket ”Anders Kofoeds store bog om naturen”, der er inddelt i afsnit om haven, byen, skoven og søen og herunder årstider.

Test jeres viden om dyr: Sebastian Klein quizzer jer i ”Sebastians store quiz om dyr”, hvor I blandt andet kan dyste i emner som Fuglene i Danmark, Danmarks pattedyr og Danske fisk.

På opdagelse: Eller få et overblik over hvilke dyr og planter der kan gemme sig i skoven, søen, mosen i billedbøgerne til de mindste ”Kig og snak om naturen” og ”Kig og snak om årstiderne”.

Naturbingo i Hornbæk og Espergærde

Her kan du også læse om naturbingo og finde flere bingoplader til Hornbæk og Espergærde.

Naturbingo i Hornbæk

Naturbingo i Espergærde