Tag familien med på Naturbingo i Espergærde

24.07.20
Få inspiration til hvordan I kan skabe hyggelige stunder og give motivation til flere timers læsning

Tag familien med på Naturbingo

Helsingør Kommune rummer mange naturskønne steder, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse. Tag familien under armen og udforsk Espegærdes skønne natur med Naturbingo - alle kan være med!

Sådan gør du

Download Naturbingopladen og se om I kan fylde pladen på jeres næste vandretur. Her skal i både holde udkig, føle og dufte den danske natur når jagten sætter ind på harpiks, gran, dyrespor og ekkoer


 
Hent Bingopladen her: Naturbingo_Espergærde.pdf (klik på linket for at downloade bingopladen)


Kom tæt på naturen i Espergærde

Med denne bingoplade i hånden kan I tage forbi Espergærde strand, hvor der er masser af plads til leg. Espergærde byder også på masser af skov. I kan tage en tur i Egebæksvang skov, som indgår i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. En helt oplagt tur for børnefamilierne er Flynderupgård, hvor I kan komme med tilbage til livet på landet i 1920'erne. På en rigtig gård er der heste, køer, grise, får og høns, og dem kan I selvfølgelig også møde på Flynderupgård.

Turen kan begynde eller fortsætte hjemme i stuen.

Podcast: Bliv klogere på det danske plante- og dyreliv med naturformidleren Anders Kofoed i podcasten ”I skoven – stærke skovkammerater og rock and roll

Opslagsværk: Lån opslagsværket ”Anders Kofoeds store bog om naturen”, der er inddelt i afsnit om haven, byen, skoven og søen og herunder årstider.

Test jeres viden om dyr: Sebastian Klein quizzer jer i ”Sebastians store quiz om dyr”, hvor I blandt andet kan dyste i emner som Fuglene i Danmark, Danmarks pattedyr og Danske fisk.

På opdagelse: Eller få et overblik over hvilke dyr og planter der kan gemme sig i skoven, søen, mosen i billedbøgerne til de mindste ”Kig og snak om naturen” og ”Kig og snak om årstiderne”.

Naturbingo i Hornbæk og Helsingør

Her kan du også læse om naturbingo og finde flere bingoplader til Hornbæk og Helsingør.

Naturbingo i Hornbæk

Naturbingo i Helsingør