Tag familien med på Naturbingo i Hornbæk

04.06.20
Få inspiration til hvordan I kan skabe hyggelige stunder og give motivation til flere timers læsning

Tag familien med på Naturbingo

Helsingør Kommune rummer mange naturskønne steder, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse. Tag familien under armen og udforsk Hornbæks skønne natur med Naturbingo - alle kan være med!

Sådan gør du

Download Naturbingopladen og se om I kan fylde pladen på jeres næste vandretur. Her skal i både holde udkig, føle og dufte den danske natur når jagten sætter ind på harpiks, gran, dyrespor og ekkoer


 
Hent Bingopladen her: Naturbingo_hornbaek.pdf (klik på linket for at downloade bingopladen)


Kom tæt på naturen i Hornbæk

Udforsk tre naturskønne steder i Hornbæk med naturbingo: Hornbæk Havn & Strandlegeplads, Hornbæk Plantage og Hornbæk sø. Oplev blandt andet et rigt dyre- og planteliv i Hornbæk Plantage, hvor I sammen går på udkig efter den kulsorte ravn. Hornbæk Plantage byder på et varieret skovareal med forskellige skovbuske, urter og træer, og I kan være heldige at dufte til træarter som skovfyr, rødeg og ægte kastanje. Hvem mon gemmer sig i træets hule? Måske er det sortspætten eller et egern! 

Turen kan begynde eller fortsætte hjemme i stuen.

Podcast: Bliv klogere på det danske plante- og dyreliv med naturformidleren Anders Kofoed i podcasten ”I skoven – stærke skovkammerater og rock and roll

Opslagsværk: Lån opslagsværket ”Anders Kofoeds store bog om naturen”, der er inddelt i afsnit om haven, byen, skoven og søen og herunder årstider.

Test jeres viden om dyr: Sebastian Klein quizzer jer i ”Sebastians store quiz om dyr”, hvor I blandt andet kan dyste i emner som Fuglene i Danmark, Danmarks pattedyr og Danske fisk.

På opdagelse: Eller få et overblik over hvilke dyr og planter der kan gemme sig i skoven, søen, mosen i billedbøgerne til de mindste ”Kig og snak om naturen” og ”Kig og snak om årstiderne”.

Naturbingo i Espergærde og Helsingør

Her kan du også læse om naturbingo og finde flere bingoplader til Espergærde og Helsingør.

Naturbingo i Espergærde

Naturbingo i Helsingør