Billede af Sprogrummet
Leg med trafik og teknik på Kulturværftet

Leg med trafik og teknik på Kulturværftet

12.12.23
Dyt dyt! Hop bare ind, så kører vi en tur, lige derhen du drømmer om. Hvis der er problemer med at starte motoren, har vi heldigvis et værksted, hvor en ferm mekaniker kan hjælpe. I Sprogrummet på Kulturværftet er temaet BILER - og andre ting på hjul.

Besøg Kulturværftets Autoværksted

Sprogrummet på Kulturværftet er indtaget af alle slags køretøjer på fire hjul: Racerbiler, elbiler, lastbiler og brandbiler. Der er god plads til at lege med legetøjsbilerne på gulvtæppet, og race afsted i fantasien med rat og pedaler.  

I autoværkstedet kan små mekanikere slå sig løs, og fikse alverdens motorproblemer. Med en kedeldragt på, gør det ikke noget, hvis man spilder lidt olie.

Kom med til Det Store Ramperæs

I vinterferien bliver der fart over feltet, når vi byder velkommen til to dage med Det Store Ramperæs. 

Det Store Ramperæs med LEGO biler er en spændende og sjov workshop for både børn og voksne. Vi bygger fantasifulde LEGO biler og kører om kap med dem på den sejeste racerbane.

Læs mere om arrangementerne:

Det Store Ramperæs den 13. februar

Det Store Ramperæs den 14. februar

Billede af rat

Lån bøger om biler, trafik og mekanik

Børnebibliotekarerne har udvalgt en masse gode bøger, som I kan låne med hjem. Lån flotte billedbøger om forskellige transportmidler, og bilbegejstrede rim og remser som ”Axel elsker biler”.

Trafik og teknik på Espergærde bibliotek

I legeområdet på Espergærde Bibliotek kan I også lege med! Prøv legebilen eller parkeringshuset, og klæd jer ud i kedeldragter og flyverbriller.

Trafik og teknik-tema på Kulturværftet og Espergærde Bibliotek kan opleves frem til marts 2024.

Billede af puslespil og bøger

Et sprogrum for børn og deres voksne

Velkommen i Sprogrummet på Kulturværftets børneetage! Et rum med plads til leg for de mindste børn på 0-6 år og deres voksne. Her stimuleres sprog og nysgerrighed gennem leg og samtaler.

Børnene kan lege og gå på opdagelse i skiftende temaer, og rummet er altid fyldt op med bøger I kan læse og låne, så legen og den gode samtale kan fortsætte derhjemme.

Tags