Børn

Spillet bygger på det magiske univers, som er skabt af J.K. Rowling.
I 1997 udkom den første bog om troldmanden Harry Potter og siden er der kommet 6 bøger i serien. De pragtfulde illustrationer i Harry Potter-bogserien er illustreret af kunstneren Jim Kay.

Harry Potter: Wizards Unite

Børn Af: Biblioteket 25. Jun 2019 0 kommentarer
Så skete det mange Harry Potter-fans har ventet på: lanceringen af ”Harry Potter: Wizards Unite”!

De fleste kan huske Pokémon Go og alle de mennesker der gik rundt med næsen i deres mobiltelefoner i jagten på Pokémons. Nu har udvikleren af Pokémon Go, Niantiv, Inc. lanceret et nyt virtuelt argumentet reality spil. Sammen med WB Games San Francisco har de udviklet et spil der bygger på Harry Potter!

Selve spillet

I stedet for at gå rundt og lede efter Pokémons er det nu muligt at gå rundt i den virkelige verden og kaste magi, befri tilfangetagne Hogwartselever og spøgelser og meget mere. Det er de såkaldte ”Finderier”, man skal indfange og sende tilbage hvor de hører til. ”Finderier” er elementer fra den magiske verden, der er kommet over i den ikke-magiske verden. Som troldmænd og hekse skal man forsøge at holde de magiske objekter i sikkerhed fra muggle-øjne.

I stedet for Pokéstops og Pokéballs er det nu kroer og ”Spell Energy” man kan besøge. Hvis man besøger disse virtuelle kroer ved forskellige virkelige steder, kan man få ”Spell Energy”. Det er også muligt at blive venner med andre spillere og sammen kæmpe mod Dødsgardister, varulve og andre farlige modstandere.  

"Harry Potter: Wizard Unite" på Kulturhavnen 

På kulturhavnen er der flere kroer, hvor I kan tanke op med "Spell Energy” og ved Danserindebrønden er der en fæstning, så gør jer klar til at kaste med besværgelser mod troldmænd, varulve og andre mystiske væsner.

Grunden til, at Kulturhavnen er et godt sted at spille "Wizard Unite" er, at der er flere kultursteder og meget kunst i byrummet. De forskellige stop er ikke kun steder, hvor man kan tanke op på energien, men også en guide til kultur og kunst. Når man trykker på "De tre værftsarbejdere" er der et lille (I) ikon, hvor der kommer følgende beskrivelse: "Statue af tre værftsarbejdere til minde om den store betydning værftet har haft for byen".

Vurdering

For børn og barnlige sjæle med et hjerte der banker for Harry Potter, må dette siges at være sommerens spil. Det er den perfekte undskyldning for at få gået en masse skridt og oplevet ens by på samme tid. Så grib jeres telefoner, gå på opdagelse i dit lokalområde og se hvilke skabninger du kan hjælpe!

God fornøjelse!

 

 

 

 

Oprindeligt skrevet af lined, Aalborg Bibliotekerne.
Tilpasset og redigeret af Helsingør Bibliotekerne

Tilføj kommentar

Materialer: