Natur og leg i Sprogrummet
Natur og leg i Sprogrummet

Besøg sommerfuglenes paradis på Kulturværftet

14.04.23
Sommerfuglene og alle de andre dyr har indtaget Sprogrummet! Kom forbi, og leg og lær om naturen - indenfor.

En blomstereng midt i biblioteket

Sprogrummet har forvandlet sig til et lille stykke natur, med blomster på tapetet, grønt tæppe under fødderne og sommerfugle i luften – kan du mon høre fuglene? Her kan I kigge på insekter i forstørrelsesglas, lægge dyrepuslespil og lege med hånddukker, f.eks. pindsvin, bier, frøer, mus, græshopper og mange flere.

I luften svæver de store sommerfugle, for i år sætter vi sammen med DR Ramasjang fokus på at redde sommerfuglene. Derfor finder I også masser af spændende billedbøger, hvor I kan lære mere om sommerfuglene og deres levesteder.

Bøger om sommerfugle og natur

Lån bøger om natur med hjem

Børnebibliotekarerne har fyldt sprogrummet med bøger om natur og krible krable-dyr: pegebøger om dyr for de allermindste, findebøger fyldt med myldrende insekter, billedbøger om skovens dyr og mange flere.

Et sprogrum for børn og deres voksne

Velkommen i Sprogrummet på Kulturværftets børneetage! Et rum med plads til leg for de mindste børn på 0-6 år og deres voksne.

Her stimuleres sprog og nysgerrighed gennem leg og samtaler. Børnene kan lege og gå på opdagelse i skiftende temaer, og rummet er altid fyldt op med bøger I kan læse og låne, så legen og den gode samtale kan fortsætte derhjemme.

Til og med juli 2023 sætter vi fokus på NATUREN i Sprogrummet.

Natur på Espergærde Bibliotek

Natur i legeområdet på Espergærde Bibliotek

Naturen med sommerfuglene og alle de andre krible krable-dyr har også indtaget Espergærde Bibliotek!

I legeområdet i børnebiblioteket kan I finde en masse gode bøger om temaet, og du kan lege med hånddukker og klæde dig ud som en bi.

Leg, snak og lån bøger om natur, sommerfugle og andre dyr med hjem.

Materialer