Sommerbogen er for alle børn i alderen 6-14 år
Sommerbogen sker 14. juni - 24. august.

Præmier - Sommerbogen 2019

Børn Af: Biblioteket 12. Jun 2019 0 kommentarer
Når du gennemfører Sommerbogen får du én gratis bog, en badge du selv kan sætte dit præg på og du deltager i konkurrencer

Præmier –”Sommerbogen 2019”

Når du gennemfører ”Sommerbogen” får du én gratis bog og et badge, som du kan sætte dit eget præg på. Du deltager samtidig i alle konkurrencerne.

Valgfri bog

Når du har læst og anmeldt tre bøger samt afleveret dit læsebevis på dit lokale bibliotek, får du en gratis bog som du må beholde. Der vil være et udvalg af både skøn-og faglitteratur.


Lav dit eget bagde

På bibliotekerne kan du lave dit eget badge. Du kan vælge imellem forskellige tegninger, som alle er inspireret af en genre. Det kan fx være fantasy, humor, gys eller krimi. Når du har valgt et motiv, kan du gå i gang med at farvelægge tegningen og slippe fantasien løs. Til sidst samler vi dit badge i en badgemaskine.


Masser af ekstrapæmier og tøm en boghandel!!!

For at deltage i den store konkurrence, skal du anmelde på www.biblo.dk, som er et online-fællesskab for børn. Du kan læse mere om www.biblo.dk her.

I år kan hele fem børn få muligheden for hver at vinde hovedpræmien ”Tøm en boghandel på 5 minutter”. Vinderen får 5 minutter til at bruge 3.000 kr. i Bog & Idé. Inden de 5 minutter bliver sat i gang, har vinderbarnet 30 minutter sammen med en børnebibliotekar, hvor de kan kigge rundt i butikken og hvor børnebibliotekaren kan komme med inspiration og hjælp til bøger.

Lokale Præmier

Helsingør Teater sponsoreret et tur i teateret.

I kan også et vinde et gavekort til Helsingør Cinema Center, til en tur i biografen.

To heldige vinder kan også vinde et brætspil for hele familien.

 

Tilføj kommentar