Lysegrønne bøger til børnefamilier

Vil jeres familie gerne ud og nyde foråret? Her finder I inspiration til bøger med forår og ideer til at komme ud i naturen.

Udeaktiviteter og puslerier

Netop nu sker der meget i naturen. Det giver jer mulighed for at gå på opdagelse i haven eller på naturens store legeplads.  Mangler din familie ideer til nye lege eller aktiviteter Her kan I finde inspiration til lege i naturen, haveprojekter, eksperimenter, kreative ideer og meget andet.

Spring ud i naturen med fakta på plads

Er I blevet nysgerrige på hvad der sker i naturen i foråret? Med disse bøger i hånden, kan I læse om naturens og dyrelivets fantastiske forvandlinger. I flere af bøgerne findes ideer til små forsøg eller aktiviteter I kan lave sammen. 

Billedbøger om forår

Vil I gerne hygge jer med billedbøger, som handler om forår, har vi her håndplukket lidt til. I kan for eksempel opleve foråret med Mumitroldene, Bamsen Bruno eller alle børnene i Bulderby. 

Højtlæsning om forår

Vil din familie gerne samles om en bog? Der er mange skønne bøger med masser af forår. Her finder I både hyggelige bøger om foråret der kommer til Mumleby, men I finder også bøger med overnaturlige væsner. 

Fotot af tulipa turkestanica
Foto: Lise-Lotte Truelsen
02.03.21