Filmene i hulen følger Bamse Hansens rejse. Vi tager derfor først mod stjernerne.

Film om sjerner i hulen

Børn Af: Biblioteket 11. Dec 2019 0 kommentarer
Den store bjørn som sidder i børnebiblioteket, på Kulturværftet, tager op til stjernerne og får stjernestøv på snuden.

 Vi har fundet film frem, hvor andre ser på stjerner. I Hulen, kan I sidde under ”stjernehimlen og se 3 små film.

Prik og Plet kigger på stjerne:

Himlen er fuld af glitrende stjerner. Nogle er store, andre er bittesmå. Prik og Plet studerer stjernerne på nærmere hold gennem en kikkert. Efter et meteornedslag møder de et væsen, som måske har set stjernerne meget tæt på.
For: 3 år

Rita & Krokodille - nat

Om at være unik. Månen, stjernerne og planeterne er en anden verden end vores. Mon der bor nogen derude? Nogen, som er anderledes end os? Måske er de grønne? Som Krokodille! Eller måske er der nogen præcis som os? En rum-Rita og en rum-Krokodille!

Det tager Rita og Krokodille på en fantasifuld rumrejse for at finde ud af.

For: 3 år

Sallies historier - Hr. Wilders stjerne

Da Hr. Wilder var barn ønskede han sig en stjerne i fødselsdagsgave. Det fik han ikke. Da han bliver voksen beslutter han sig for, at nu skal det være.

Hr. Wilder bygger derfor en kæmpemæssig stige, så han kan kravle op og snuppe sig en stjerne. Men hvad er nu det? Stjernen virker ikke som om, den rigtig trives i Hr.

Wilders stue¿ Filmen er en del af serien "Sallies historier" - en række forrygende filmfortællinger for de mindste børn og deres voksne.

Forfatteren bag serien er Kim Fupz Aakeson, hvis underfundige satire er fuld af grotesk charme og antiautoritær livsfilosofi. Historierne er indtalt af skuespiller Peter Frödin.

For: alle

Tilføj kommentar