Børn

Lån flere bøger på eReolen & eReolen GO
På ereolen er det godt at holde øje med de såkaldt ”ekstra titler” eller dem med det blå ikon. De er nemlig udenfor det antal du normalt kan låne på en måned, og det er derfor dem man med fordel kan kaste sig over som ivrig læser.

Begynderlæsning til små bogslugere

Børn Af: Biblioteket 24. Mar 2020 0 kommentarer
Hvis man går i 0.-2. klasse og lige har fået godt tag på det der læsning så læs videre

Det kræver nemlig en stabil og gavmild forsyningslinie at tilfredsstille begynderlæserens behov. Bøgerne er tynde og med få ord, man kan snildt komme igennem en om dagen.

Det kan være svært at opfylde det massive læsebehov nu hvor bibliotekerne er lukket, men der er hjælp at hente online. Både fra eReolen.dk, eReolen GO! Læs mere om hvordan I kommer i gang med eReolen her.

'Ekstra titler'

På ereolen er det godt at holde øje med de såkaldt ”ekstra titler” eller dem med det blå ikon. De er nemlig udenfor det antal du normalt kan låne på en måned, og det er derfor dem man med fordel kan kaste sig over som ivrig læser. Her kan i se alle de ekstra titler med lix 4 til 11.

Sådan finder du 'Ekstra titler'

Hvis du selv vil forsøge dig på eReolen.dk med en specifik søgning på lixtal, skal du skrive dette i søgefeltet: facet.type=ebog and (ix=4)   

Og så udskifte tallet til sidst med det lixtal du leder efter. I kollonen til venstre vil du kunne markere om du kun ønsker at se de ekstra titler. 

 

God læselyst.

 

Oprindeligt skrevet af CR7Y, Københavns Biblioteker. Redigeret af Helsingør Bibliotekerne

Tilføj kommentar

Materialer: