5 gode børnebøger med (u)hygge

27.10.20
Advarsel! Måske kan de her bøger holde dig vågen.

Børnebibliotekaren Dorthe Hansen har fundet 5 uhyggelige bøger frem til jer. 

Spøgelser, dæmoner, 'Slenderman' og overnaturlige væsner kan fremkomme i bøgerne. 

Slenderman af Kit A. Rasmussen

Da to venner kigger på fotos, som de har taget i skoven, opdager de en uhyggelig person uden ansigt i baggrunden af billederne. På nettet kan man læse, at andre har oplevet det samme. "Slenderman" kaldes skikkelsen.

Spøgelseshvisker: du er helten af Nick Clausen

Da du er spøgelseshvisker, bliver du kaldt ud til en hjemsøgt skole. Dine valg skal få spøgelserne til at drage til de dødes verden. Men pas på! Dine valg kan hurtigt bringe dit liv i fare.
En du-er-selv-hovedpersonen-roman.

Dæmoner af  Julie Clausen

Hvad gør Johan og hans søskende, når de mistænker deres mors nye kæreste for at være dæmon? Den mystiske dreng, Trey, som kun Johan kan se, mener han er det. Og hvad mon det hemmelighedsfulde, forbudte klædeskab skjuler?

Kaninmanden af Michael Kamp

Anton og hans familie flytter ind i et øde hus. Det siges, at Kaninmanden kommer til Halloween og slagter både kaniner og mennesker. En dag ser Anton en slagtet kanin hænge i et træ. Er Kaninmanden vendt tilbage?

Troldens hjerte af Jack Henseleit

Da Anna, Max og deres far ankommer til Hotel Gedens Skæg i en lille by i England, viser det sig at en dreng er forsvundet et par dage før. Tæt ved hotellet er en mystisk flod, og Anna fornemmer at der er noget overnaturligt på færde.
 

Tags
Materialer