""

Navne & Numre Erhverv (tidligere Bisnode)

Adgang
fra biblioteket og hjemmefra
Dun & Bradstreet (tidligere Bisnode)

Database om samtlige danske virksomheder og erhvervsfolk. Mulighed for at skræddersy udvalg af virksomheder efter søgekriterier som kommune, ansatte og branche.

Dun & Bradstreet henvender sig til erhvervsdrivende, arbejssøgende, studerende og alle andre med interesse for danske virksomheder, dansk erhvervsliv, bestyrelsesmedlemmer & direktionsmedlemmer.

Dun & Bradstreet giver adgang til mere end 800.000 virksomheder og beslutningstagere til salgs- og marketingaktiviteter. Der er omfattende virksomhedsinformation i høj kvalitet, som kan anvendes med henblik på salg, marketing, økonomi, ledelse, indkøb og rekruttering (der er dog ikke adgang til eksportdata)

Produktet indeholder informationer om samtlige virksomheder og detaljeret information om de 7.000 største danske virksomheder, grunddata på ca. 650.000 virksomheder og cirka
1 million personer, hvoraf der ligger dybdegående biografier på 10.000 i den offentlige og private sektor. Oplysninger om bl.a. firmaets historik op til 25 år tilbage, exportmarked, ejer,
dattervirksomheder, ledelse og bestyrelse, regnskabstal op til 5 år bagud samtkomplette åreregnskaber.