Søndag 10. november

11:00 - 14:00

Kulturværftet

For voksne

Fri entré. TIlmelding på kuto.dk, billetten.dk eller på biblioteket.

UDSOLGT - Søndagshøjskole med Rune Lykkeberg

for voksne
Tags: 
Foredrag, debat, fællessang og højt til loftet: Kom på gratis søndagshøjskole med dagbladet Information og Kulturværftet.

Denne Søndagshøjskole bærer titlen “Vestens Krise – Nye Perspektiver”, hvor Informations chefredaktør Rune Lykkeberg holder foredrag og bibliotekets egen Ulrik Strøjer Kappel styrer debatten.

Der er lagt i kakkelovnen til både dybsindig analyse, nye perspektiver, store vingeslag, højskolesang og debat over en kop kaffe, når Kulturværftet og Biblioteket endnu en gang slår dørene op til en god gang søndagshøjskole, denne gang i samarbejde med dagbladet Information.

Rune Lykkeberg er er blevet kaldt vores generations mest originale analytiker af politik og kultur og spiller på sin brede indsigt i både litteratur, filosofi og idehistorie, når han laver politiske analyser – og inddrager både Kant, Harry Potter og Hollywood.

De morgenfriske har mulighed for at starte snakken over en kop kaffe, frugt og en søndagsmorgenbolle. Herefter starter selve arrangementet med et foredrag af Informations chefredaktør Rune Lykkeberg, der i foråret udgav den stærkt roste bog Vesten mod Vesten, som er en omfattende og på mange måder utraditionel analyse af Vesten efter Anden Verdenskrig.

Arrangementet er lavet som et samarbejde mellem Biblioteket, Kulturværftet og Dagbladet Information.

Praktiske oplysninger

Varighed: 3 timer inkl. en halv times pause / Fri entré. Tilmelding på billetten.dk, kuto.dk eller på biblioteket/ Mulighed for tilkøb af garderobe (20 kr.) /  Morgenmad i Café Spisehuset kan bestilles forud via Dinnerbooking

Foto: Sille Veilmark.

Tilføj kommentar

Event Dato

Så er det tid til et bogkup!
for voksne
Bogsalg fra torsdag d. 10. oktober til og med tirsdag d.15. oktober i receptionen på Kulturværftet.
Mandag 14. oktober 10:00 - 19:00
Kulturværftet