Anne Linnet - Den jeg elsker

Torsdag 10. oktober

19:00 - 21:00

Kulturværftet

For voksne

60 kr.

Sådan blev de Anne, Sanne og Lis

for voksne
Tags: 
I 1980 bragede ”Anne Linnet Band” ind på musikscenen, og de blev udødeliggjort som Anne, Sanne og Lis.
Med efternavnene Linnet, Salomonsen og Sørensen skabte de sammen en række hits som "Det er ikke det, du siger" og "Måne, sol og stjerner," som de i de følgende år turnerede landet tyndt med. 35 år efter deres sidste koncert optræder de igen for fulde huse ved en stribe comebackkoncerter.
 
Journalist og forfatter Jan Eriksen har mødt, interviewet og anmeldt de tre kunstnere mere end 30 gange i alt.
 

Hvad var det de kunne?

Baseret på sin biografi ”Anne, Sanne og Lis – historien om en dansk musikrevolution” fortæller han historien om de tre kvinder, der sammen og hver for sig forandrede ikke bare rockscenen, men også verden omkring sig. 
Hvorfor fik de så stor betydning for den danske rockscene i 80’erne? Hvad var deres hemmelighed? Hvorfor stoppede Anne Linnet Band så brat? Og hvorfor fandt de sammen igen?
I sit foredrag søger Jan Eriksen at give et svar, krydret med en masse musik som illustration af, hvorfor ”Shit & Chanel”, ”Anne Linnet Band” og de tre solister kom til at lyde, som de gjorde. 

Bibliotekets arrangement med Jan Eriksen om Anne, Sanne og Lis – er ikke gratis at deltage i og koster 60 kr. – der er sket en beklagelig fejl i vores pressemeddelelse. 
 

Praktiske oplysninger

Tilmeldning på billetten.dk eller på biblioteket.

Arrangementet foregår på Dækket, 2. etage.

 

Tilføj kommentar

Materialer: 
Flere arrangementer Torsdag 10. oktober

Event Dato