Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Voksne

Nordisk Råds litteraturpris: Mød Kirsten Hammann og Niels Frank

23.02.23
Hvem bliver indstillet til Nordisk Råds litteraturpris 2023? Bliv den første til at møde de to danske forfattere Kirsten Hammann og Niels Frank. 

I et eksklusivt samarbejde med Nordisk Råd løftes sløret for, hvem de to danske nominerede til Nordisk Råds litteraturpris 2023 er, på biblioteket Kulturværftet.

På dagen for offentliggørelsen af de nominerede til Nordens største, nordiske litteraturpris gæster de to danske nominerede forfattere biblioteket Kulturværftet til en samtale om deres indstillede værker. Kulturjournalist ved DR, Tore Leifer, vil føre samtalen med de to forfattere. 

Læs mere om de to forfattere

I 2022 gik prisen til danske Solvej Balle for ’Om udregning af rumfang’ 1-3. I februar 2022 besøgte hun Biblioteket Kulturværftet sammen med Rakel Haslund-Gjerrild, der også var indstillet til prisen. 

Nordisk Råds litteraturpris

Nordisk Råds litteraturpris er blevet uddelt siden 1962 og gives til et skønlitterært værk, som er skrevet på et af de nordiske sprog. Et værk, der lever op til høje kunstneriske og litterære krav. Formålet med prisen er at øge interessen for nabolandenes litteratur og sprog, samt for det nordiske kulturfællesskab. I 2022 gik prisen til danske Solvej Balle.

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Dækket, 2. etage.

Fri entré. Tilmelding på billetten.dk eller på biblioteket.

Nordisk Råds litteraturpris