Om dette arrangement

Tid
18:00 - 19:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Voksne

NORD streamet: Linn Ullmann – om kunst, lyst og litteratur

18.09.20
Transmitteres fra Litteraturhuset i Oslo i samarbejde med Kiellandsenteret og Kapittel-fesitval, Stavanger

NORD youtube kanal

 

Linn Ullmann er en af Norges mest markante litterære stemmer, og har fra debutromanen ‘Før du sover’ (1998) til sin seneste roman ‘De urolige’ indtaget en central position i den skandinaviske samtidslitteratur. På NORD holder hun foredrag med et personligt afsæt om litteratur, om at læse og skrive, om kunst og lyst – set i lyset af pandemien. 
Foredraget er dette års Kiellandforedrag, indstiftet af Kiellandsenteret i Stavanger, for at skabe et rum for at reflektere over litteraturens betydning og værdi for den enkelte og for samfundet.
 

Linn Ullmann

LINN ULLMANN (N). F. 1966. Har vundet en række priser og anerkendelser for sit forfatterskab. Udover at være forfatter er hun en toneangivende kritiker og kommentator med en international rækkevidde, en kritisk stemme i den offentlige debat, der viser, hvordan litteraturen også i dag formår at engagere, udfordre og stille spørgsmål ved magt og autoritet.
Det streames samtidigt til Kapittel-festivalen i Stavanger.  

Se det live

Du kan se interviewet live, på vores facebookside, på nordfestival.dk og på NORDs youtubekanal.

På hjemmesiden og Youtube vil foredraget være tilgængeligt i 14 dage.
Hvis teknikken driller på alle tre kanaler, kan du prøve at skifte til en anden browser. 

 

NORD – Nordisk Litteraturfestival måtte i år aflyses pga. stigende smittetryk. Enkelte arrangementer kan nu opleves digitalt. NORD finder næste gang sted 3. weekend i september 2021.
NORD er støttet af: Helsingør Kommune, Kulturrådet – Sverige, Kulturværftet, Nordisk Kulturkontakt, Nordisk Ministerråd og Statens Kunstfond.

 

Materialer