Lørdag 16. maj

15:00 - 16:00

Hornbæk

For voksne

60 kr.

La Bohème i Hornbæk

for voksne
Tags: 
André Andersen udfolder operaen med store armbevægelser, humor, energi og glimt i øjet.

Operaen opføres som en storladen fortælling, og André spiller alle roller, karikerer helte, skurke, handling og libretto på en sådan måde, at nye operagængere får et humoristisk kendskab til handlingen, og de erfarne kan grine anerkendende af små detaljer. Selvfølgelig hører vi også brudstykker af værket undervejs.  Velkommen i operaen!

Opera fortællinger: La Bohème

La Bohème er et drama om kunstnerlivet i Paris i 1800-tallet, der kan bringe tårerne frem hos de fleste. I denne version bliver der nok af lige dele gråd og latter, når André tager librettoen under kærlig behandling – med stor respekt for denne opera og bestseller, serverer han fortællinger lunt, rørende og humoristisk.

”Så kold din lille hånd er…” Ordene er fra La Boheme og det er Mimis hånd der er iskold i det lille kunstner-atelier under kvisten i Paris´ latinerkvarter. Puccinis opera er en af de operaer som alle operahuse har på repertoiret – og nu er den også på André Andersens repertoire, når han igen kaster sig ud i en operafortælling.

Hun er syerske, han er kunstner, hun er syg, og han er bekymret for om han kan passe hende – han er jo blot en fattig manuskriptforfatter, der må brænde sit nyeste værk for at holde varmen.
Han vælger derfor at være kold over for hende, så hun kan finde sig en rig mand, der kan tage sig af hende. Men ak, kan man bare sådan give slip på kjærligheden, når nu den brænder ligeså hedt som forfatterens manuskript? 

Praktiske oplysninger

Billetsalg gennem Helsingør Teater.

 

Tilføj kommentar

Materialer: 
Flere arrangementer Lørdag 16. maj
Skrot-robot-værksted
for børn
Printplader, ledninger, skruer og møtrikker, kapsler og meget, meget mere.
Lørdag 16. maj 12:00 - 15:00
Kulturværftet

Event Dato