Lørdag 3. november

14:00 - 15:00

Espergærde

For alle

Fri entré. Tilmelding på billetten.dk eller på biblioteket

Klassisk koncert med Duo Ventus

for voksne
Kammermusik med træblæsere

Duo Ventus har på kort tid gjort sig bemærket i kammermusikkredse, nationalt og internationalt. 

Den prisvindende træblæserduo består af Michaela Hansen på fløjte og Louise Anine Henriksen på klarinet; begge studerer i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

International prisregn

Duo Ventus har vundet konkurrencer og priser mange steder i verden. Her i 2018 vandt de 1. prisen i den internationale solistkonkurrence Busan Maru International Concerto Competition, og blev inviteret til Busan i Sydkorea for at spille som solister med Busan Symphony Orchestra.

Tidligere har de vundet priser i The 9th Osaka Chambermusic Competition i Japan, 3. prisen i International Music Competition Luigi Nono i Italien, 2. prisen ved P2s kammermusik-konkurrence samt 3. prisen i Rising Star Berlin, hvor duoen i forbindelse med konkurrencen blev inviteret til at spille i Berliner Filharmonikernes kammermusiksal.

Udover konkurrencer er Duo Ventus et meget aktivt ensemble med stor passion for at rejse og spille koncerter i ind - og udland. Sommeren 2018 arrangerede Ventus en turne i Kina, hvor de rejste rundt og spillede koncerter på store scener i Østkina.

Tilføj kommentar

Event Dato