Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:00
Pris
50 kr.
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Voksne

Katrine Engberg & Simon K. Ankjærgaard

16.03.23
Hun er krimiforfatter. Han er historiker og fagprosaforfatter.

Begge finder de litterært brændstof i den krig, som vi aldrig bliver færdige med: Anden Verdenskrig. 

Mød Katrine Engberg & Simon K. Ankjærgaard til en samtale om deres bøger ’Det brændende blad’ og ’Oktober 1943 - De danske jøders flugt og fangenskab’ og om, hvordan man griber fat i arbejdet med 2.Verdenskrig fra henholdsvis den skønlitterære forfatters side og fagbogsforfatterens side. 

Katrine Engberg

Katrine Engberg er en af Danmarks mest læste krimiforfattere. Hun debuterede i 2016 med ’Krokodillevogteren’ og har siden solgt mere end en million bøger. Hendes bøger er udgivet i 30 lande. Hun er aktuel med krimien ’Det brændende blad’ med politibetjenten Liv Jensen i hovedrollen. En roman om at flygte og hemmeligheder, der ikke tåler at se dagens lys. 

Simon K. Ankjærgaard

Simon K. Ankjærgaard er historiker, journalist og forfatter til en række roste, historiske bøger. ’Oktober 1943 - De danske jøders flugt og fangenskab’ giver et nuanceret billede af den dramatiske og skelsættende måned, hvor tyskerne slog til mod de danske jøder, og det lykkedes ca. 7000 at flygte til Sverige. Men dem som ikke lykkedes at flygte, ventede der en fatal rejse mod Theresienstadt.

Praktiske oplysninger

Dækket, 2. etage. Billetter kan købes på billetten.dk eller på biblioteket.

Materialer