Onsdag 6. marts

17:00 - 19:00

Kulturværftet

For voksne

Fri entré. Tilmelding på billetten.dk eller på biblioteket

Iværksættercafé i marts

for voksne
Salg i øjenhøjde

Mange iværksættere har det svært med salg, men det er muligt at gøre noget ved det. 'Salg i øjenhøjde' er et spændende og jordnært foredrag om salg og iværksætteri.

Få et friskt perspektiv på salg, og forstå hvorfor det er afgørende at prioritere salgsarbejdet. Lær hvordan man gør og gå derfra med en lyst til at påtage dig salgsrollen.

Underviser

Reduan Arrahaoui driver konsulentfirmaet RED Consulting, som er specialiseret i at hjælpe iværksættere og små virksomheder med at vokse. Arrahaoui brænder for at gøre salg mere tilgængeligt, sjovere og nemmere at arbejde med i hverdagen. Arrahaoui har arbejdet for de store i 20 år, men er nu dedikeret til at hjælpe de mindre virksomheder. Han er en meget populær underviser, som nu vender tilbage til os for tredje gang.

Citat fra tidligere deltager:

"Udover at fange min opmærksomhed med sin gode humor og personlige måde at tilgå emnet på, blev det hurtigt klart, at vi her havde at gøre med et menneske, som virkelig brænder for at give nystartede iværksættere som mig selv et forspring gennem større forståelse og indblik i salgets verden". Charlotte, iværksætter.

Praktisk oplysning

Arrangementet foregår på Dækket, 2. etage.

Tilføj kommentar

Flere arrangementer Onsdag 6. marts
Højtlæsning i Hulen
for børn
Bibliotekaren læser højt af gode billedbøger for børn i alderen 3-5 år.
Onsdag 6. marts 10:30 - 11:00
Kulturværftet

Event Dato