Tirsdag 24. marts

19:00 - 20:30

Kulturværftet

For voksne

60 kr.

Hemingway og macho-myten - AFLYST

for voksne
Klassiker-arrangement om Ernest Hemingway.

Biblioteket Kulturværftet har indbudt en række kvindelige forfattere, som Hemingway har haft stor betydning for, til en samtale om den amerikanske forfatter, som traditionelt har været omgærdet af en macho-hårdkogt forfattermyte.

I foråret 2020 sætter vi fokus på to af verdenslitteraturens store forfattere – nemlig amerikanske Ernest Hemingway og Toni Morrison.

Hvorfor Hemingway?

Hemingways samlede værker foreligger i helt nye udgaver på dansk, lige til at gå til. Men hvorfor skal vi egentlig læse ham og hvad er det Hemingway lykkedes så godt med?
Mød:
Lotte Kaa Andersen, forfatter til roman-trilogien 'Hambros Alle 7-9-13', '100 dage' og 'Syv sind'
Anna Mejlhede, sognepræst og forfatter til en lang række bøger om bl.a. sorg og kærlighed og klummeskribent i ugebladet Femina. Har desuden været orlogspræst og været udsendt med søværnet på to internationale operationer.

Skuespiller Marie Bach Hansen giver smagsprøver på Hemingways fortællinger.

Samtalen modereres af Gyrith Ravn fra forlaget Lindhardt og Ringhof.

Hvem var Hemingway

Ernest Hemingway. Født i 1899. Kendt som krigskorrespondent og forfatter til en lang række novellesamlinger samt romaner. I 1954 modtog Ernest Hemingway Nobelprisen i litteratur. Han tog sit eget liv i 1961.

PENGE RETUR 

Har du allerede købt billet til arrangementet, får du automatisk pengene retur fra billetten.dk. Hvis du har købt din billet med Mastercard, kan der gå op til 30 dage.

 

 

 

 

 

Tilføj kommentar

Materialer: 
Flere arrangementer Tirsdag 24. marts

Event Dato