Lørdag 28. marts

13:00 - 15:00

Kulturværftet

For voksne

Fri entré. Tilmelding på billetten.dk eller på biblioteket.

Forfatterdag på Biblioteket Kulturværftet - AFLYST

for voksne
Tags: 
Dagen byder på en række af forfattere, der bruger ord og sprog nyskabende.

Mød Claus Ankersen, Ditte Steensballe, Jamal Bendahman, Anna Juul, Pia Juul og Tobias Kirstein.

Claus Ankersen (f. 1967) er forfatter til 15 bøger. Han skriver digte, prosa og non-fiktion, og arbejder med et tværkunstnerisk og internationalt fokus.
Hans seneste udgivelse er digtsamlingen ”Always Room For One More” (Red River, 2020) og det okkulte langdigt ”Det syngende hjertes triumf” (Emeritus, 2019). Claus Ankersen skriver tosprogligt og er jævnligt gæst på internationale poesi- og litteraturfestivaler. Han har optrådt og arbejdet med sin litteratur i 22 lande verden over.

Ditte Steensballe (f. 1971) læser op af sin anmelderroste novellesamling ”Requiem for en kornmark". Ditte Steensballe har skrevet romaner, digte, børnebøger og i mange år undervist børn og voksne i skriveworkshops. Modtager af Statens Kunstfonds tre-årige arbejdslegat.

Jamal Bendahman (f. 1986) er fra Marokko og opvokset i Danmark på Vestegnen. Hans anmelderroste debutroman ”Ash-Shaheed” (”Vidnet”) er udgivet på forlaget Gladiator i marts 2019 og blev shortlisted til Munch-Christensens Debutantpris 2019. Romanen er inspireret af beat-traditionen og behandler temaer som rodløshed, eskapisme, rumrejser og sufisme.

Anna Juul (f. 1993) er manuskriptforfatter og satiriker, Anna Juul er under pseudonymet Veronika Katinka Martzen forfatter til digtromanen ”Jeg bruger min krop som et møbel”, der handler lidt om Taylor Swift og lidt om at finde sig selv, hvis man måske hellere vil være Taylor Swift.

Pia Juul (f. 1962) debuterede i 1985 med digtsamlingen “Levende og lukket”. Siden er det blevet til 10 digtsamlinger, 3 novellesamlinger, 3 romaner, 1 essaysamling og 1 biografi. Seneste digtsamling er “Forbi” (2018), som hun vil læse fra ved arrangementet.

Tobias Kirstein (f. 1972) er forfatter, musiker og kunstner og har i flere år været kurator på Click festivalen. Han er aktuel med bogen ”Der findes ikke løsninger, kun beslutninger.”
 

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Dækket, 2. etage

Fri entré. Tilmelding på billetten.dk eller på biblioteket.

Dagen er lavet med støtte fra Statens Kunstfond.

Tilføj kommentar

Event Dato