Forfatter Claus Ankersen
Claus Ankersen

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 15:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Voksne

Forfatterdag på Biblioteket Kulturværftet

07.11.20
Dagen byder på en række af forfattere, der bruger ord og sprog nyskabende.

Mød Claus Ankersen, Ditte Steensballe, Jamal Bendahman, Anna Juul, Asger Schnack og Tobias Kirstein.

Claus Ankersen

Claus Ankersen (f. 1967) er forfatter til 15 bøger. Han skriver digte, prosa og non-fiktion, og arbejder med et tværkunstnerisk og internationalt fokus.
Hans seneste udgivelse er digtsamlingen ”Always Room For One More” (Red River, 2020) og det okkulte langdigt ”Det syngende hjertes triumf” (Emeritus, 2019). Claus Ankersen skriver tosprogligt og er jævnligt gæst på internationale poesi- og litteraturfestivaler. Han har optrådt og arbejdet med sin litteratur i 22 lande verden over.

Ditte Steensballe

Ditte Steensballe (f. 1971) læser op af sin anmelderroste novellesamling ”Requiem for en kornmark". Ditte Steensballe har skrevet romaner, digte, børnebøger og i mange år undervist børn og voksne i skriveworkshops. Modtager af Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Jamal Bendahman

Jamal Bendahman (f. 1986) er fra Marokko og opvokset i Danmark på Vestegnen. Hans anmelderroste debutroman ”Ash-Shaheed” (”Vidnet”) er udgivet på forlaget Gladiator i marts 2019 og blev shortlisted til Munch-Christensens Debutantpris 2019. Romanen er inspireret af beat-traditionen og behandler temaer som rodløshed, eskapisme, rumrejser og sufisme.

Anna Juul

Anna Juul (f. 1993) er manuskriptforfatter og satiriker. Anna Juul er under pseudonymet Veronika Katinka Martzen forfatter til digtromanen ”Jeg bruger min krop som et møbel”, der handler lidt om Taylor Swift og lidt om at finde sig selv, hvis man måske hellere vil være Taylor Swift.

Asger Schnack

Asger Schnack (f. 1949) er forfatter og forlægger. Han har båret stort set alle hatte, der findes i det danske litterære miljø, og har båret dem med iver og engagement. Asger Schnack har udgivet et hav af digtsamlinger, romaner og essays. I 2018 kunne han fejre sit 50-års jubilæum som forfatter.

Tobias Kirstein

Tobias Kirstein (f. 1972) er forfatter, musiker og kunstner og har i flere år været kurator på Click Festivalen. Han er aktuel med bogen ”Der findes ikke løsninger, kun beslutninger.”

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Dækket, 2. etage
Fri entré. Tilmelding på billetten.dk eller på biblioteket