Om dette arrangement

Tid
13:00 - 15:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Voksne

Forfatterdag 2022

08.10.22
I år kan vi fejre tiårs jubilæum for Forfatterdagen!

I år kan vi fejre tiårs jubilæum for Forfatterdagen, når vi inviterer til en spændende dag, med forskellige litterære stemmer!

Statens Kunstfond 

ARRANGEMENTER ER STØTTET AF STATENS KUNSTFOND.

De indbudte forfattere arbejder alle eksperimenterende og fornyende med deres tekster. Kom og bliv revet med af de nye strømninger i dansk samtidsdigtning. 

 

Marianne Larsen

Med en særskilt, sproglig bevidsthed har Marianne Larsen skrevet over fyrre digtsamlinger. Selv ser hun sit forfatterskab, som en lang fortløbende proces, hvor den ene bog er en forudsætning for den næste.

Signe Gjessing 

Signe Gjessings uforudsigelige og fantasifulde digte har med ét givet hende status, som en af dansk poesis kometer.

C. Y. Frostholm 

I Frostholms forfatterskab er grænserne mellem genrerne udvisket. Han forener lyrik, prosa, erindringer, opslagsord, fotos og skaber eksperimenterende og poetiske bøger.

Mads Ananda Lodahl 

Lodahl har skrevet faglitteratur og artikler om LGBTQ+ til magasiner og aviser. Han debuterede i 2021 med romanen ’Sauna’, der høstede udelukkende gode anmeldelser. 

Nicolaj Stochholm

Nicolaj Stochholm har udgivet 10 digtsamlinger, der alle udmærker sig ved deres omhyggelige insisteren på den rytmiske digteriske form, ved metarefleksioner og ved billedstærke tekster.

Lars Frost 

Eksperimenterende, legende, charmerende og udfordrende skriver Lars Frost om litteratur, hverdag, venskab, kærlighed, ansvar, godt og skidt i mennesket og samfundet i det hele taget.

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Dækket, 2. etage.

Fri entré. Tilmelding på billetten.dk eller på biblioteket.