Lørdag 19. oktober

11:00 - 13:00

Espergærde

For voksne

Fri entré. Tilmelding er ikke nødvendig

Fernisering: Per Christiansens arkitektur

for voksne
Tags: 
Den 20. oktober 2019 er det 100 år siden den navnkundige arkitekt Per Christiansen blev født.

Hvem var Per Christiansen

Per Christiansen voksede op i Snekkersten og boede det meste af sit liv i området. Sammen med kollegaen Carl Svendsen var han arkitekten bag kernen i det nye Espergærde, nemlig Den hvide by i Søndermarken, Espergærde Centret, Mørdrup Kirke og Espergærde Bibliotek.

Plancheudstilling 

Lokalhistorikeren Kjeld Damgaard har i anledning af 100-året produceret en stor plancheudstilling, som kan ses frem til den 9. november henholdsvis i Espergærde Centret, Vester Torv og på Espergærde Bibliotek. Udstillingen består af i alt 54 plancher om Per Christiansens liv, kunst og arkitektur samt et par montrer med nogle af arkitektens efterladte ting. Mange vil kunne huske Per Christiansen med den karakteristiske hat,  som bl.a. kan ses i udstillingen.


Fernisering/fødselsdagsreception

Espergærde Centret og Espergærde Bibliotek inviterer til en fælles fernisering lørdag den 19.oktober kl. 11-13. En mindre del af udstillingen, der især handler om Per Christiansens arkitektur, kan ses på biblioteket, hvor udstillingen åbnes kl. 11.

Hele plancheudstillingen kan ses i Espergærde Centret, Vester Torv. Her byder Espergærde Centret på kaffe og lagkage fra kl. 12.
 
De to udstillinger, der supplerer hinanden, kan ses frem til lørdag den 9. november.

Tilføj kommentar

Flere arrangementer Lørdag 19. oktober

Event Dato