Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
70 kr.
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Voksne

En aften med Benjamin Koppel - 'Annas sang'

26.10.22
En aften om tilblivelsen af ’Annas sang’ garneret med oplæsning og musikalske indslag.

Vi glæder os til at præsentere Benjamin Koppel, på Dækket, til en aften om tilblivelsen af ’Annas sang’ garneret med oplæsning og musikalske indslag.

Benjamin Koppel debuterede i forsommeren med romanen ’Annas sang’ på forlaget Gyldendal. Ud over rosende anmeldelser har bogen også fået godt tag i Helsingørs læsere. Og henover hele sommeren har ’Annas sang’ været på top ti-listen over reserverede bøger.  

Familien Koppel

Benjamin Koppel er først og fremmest kendt musiker fra Koppel-familien, og netop musikken udgør omdrejningspunktet for ’Annas sang’. Romanen er en episk fortælling om forbudt kærlighed, om krigens og pligtens pris, om jødisk kvindeliv og om musikkens helende kraft. 

Historien bygger på Benjamin Koppels grantante Annas liv i en jødisk emigrantfamilie. I romanen hedder hun Hannah og drømmer om at blive musiker ligesom sine brødre. Da hun bliver optaget på konservatoriet og forelsker sig i den unge idealist, Aksel er friheden og lykken inden for rækkevidde. Men i det jødiske miljø betyder slægten og traditionerne alt, og det er kun Hannah, der kan redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun elsker?

Katrine Sommer Boysen, kulturjournalist ved Jyllands-Posten vil interviewe Benjamin Koppel.

Musik!

Benjamin Koppel spiller et nummer fra sin seneste plade ’Anna’s Dollhouse’ – en plade der er blevet til i samarbejde med Cæcilie Norby og som ligeledes er inspireret af Koppels familiehistorie.    

Anmeldelse

Kristian Ditlev Jensen skrev i sin anmeldelse af ’Annas sang’:
”Den er spændende og hæsblæsende som en thriller, fuldfed og sød som en fransk dessert, lun og underholdende som en virkelig god søndagsserie på DR. Sagt lige ud: Den er helt umulig at slippe, når man har læst bare den første side…”
-  Weekendavisen

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Dækket, 2. etage.

Billetter kan købes på billetten.dk eller på biblioteket.
 

Materialer